Skip to content Skip to footer
80808080
Gestart in
krijt testimonials 001
krijt product 002
waar grip en prestaties samenkomen in vloeibare perfectie.

Welkom bij Krijt Liquid Chalk

Ons verhaal begint met een passie voor sport en een diepgewortelde overtuiging dat de juiste tools een wereld van verschil kunnen maken. Gedreven door de behoefte aan verbetering en innovatie in de sportwereld, hebben we de Krijt Liquid Chalk gecreëerd.

Bij Krijt begrijpen we de cruciale rol die grip speelt in verschillende sportdisciplines. Of je nu een fervente klimmer bent die de hoogste toppen wil bereiken, een toegewijde gewichtheffer die streeft naar perfectie, een gymnast die elk moment op het matje wil beheersen of juist die CrossFitter die alles wil beheersen… Wij zijn er om je te ondersteunen!

Onze Liquid Chalk is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne sporters. Met onze formule biedt het een langdurige grip zonder het ongemak van overtollig stof. Ons product is gemakkelijk aan te brengen, droogt snel en laat je handen klaar voor actie achter en een van onze belangrijkste dingen hij ruikt nog lekker ook!

Bij Krijt zijn we niet alleen toegewijd aan het leveren van een uitstekend product, maar ook aan het bouwen van een gemeenschap van sporters die streven naar uitmuntendheid. We delen jouw passie voor prestaties en staan achter de overtuiging dat elke training, elke poging en elk doel de moeite waard is om na te streven.

Samen willen we grenzen verleggen, records breken en successen vieren. Krijt is niet zomaar een product; het is een partner op jouw reis naar grotere hoogten.

Dus, waar wacht je nog op? Ontdek dat de Liquid Chalk van Krijt het verschil kan maken en bereik nieuwe hoogten in jouw sportieve avontuur.

Maak deel uit van een groeiend succesverhaal

Verkooppunt worden?

Vind jij Krijt een topproduct en wil je verkooppunt worden? Dat kan! 

Je vindt ons al in een aantal CrossFit Boxen en sportscholen in Nederland en er kunnen er nog genoeg bij! Neem contact op via deze link en we nemen contact met jou op en ervaar diverse voordelen van B2B verkoop. Wij blij, jij blij en vooral jouw sporters blij!

waar grip en prestaties samenkomen in vloeibare perfectie.

KRIJT LIQUID CHALK

testimonials

Wat anderen zeiden

Tim Jansen

Als eigenaar van een sportschool gespecialiseerd in zowel krachttraining als functionele fitness, heb ik altijd gestreefd naar het aanbieden van de beste uitrusting en hulpmiddelen aan mijn leden. De ontdekking van het vloeibaar krijt van Krijt.eu heeft een enorme impact gehad op de tevredenheid van mijn leden. Het product is niet alleen makkelijk in gebruik, waardoor de overgang tussen oefeningen soepeler verloopt, maar het heeft ook de hygiëne in mijn sportschool aanzienlijk verbeterd. Geen stofwolken of krijtresten meer op de vloer! Bovendien biedt het een uitstekende grip, essentieel voor veiligheid en prestatie tijdens het heffen en bij andere intensieve workouts. Krijt.eu heeft niet alleen onze manier van trainen verbeterd, maar ook geholpen een schoner en professioneler milieu te creëren.

Tim Jansen

Eigenaar TJ Fitness Gym
Martina Rodriguez

Als fervent CrossFit-enthousiast en personal trainer heb ik talloze producten uitgeprobeerd om de grip van mijn cliënten en mijzelf te verbeteren. De introductie van PowerGrip’s vloeibare krijt in onze routines was een gamechanger. Het is niet alleen handig en schoon in gebruik, maar het biedt ook een ongeëvenaarde grip die essentieel is voor onze high-intensity workouts. Het droogt snel, laat geen residu achter op de uitrusting, en het belangrijkste: het houdt onze handen stevig op hun plaats, of we nu zwaar tillen of aan de pull-up bar hangen. Krijt.eu vloeibaar krijt is nu een onmisbaar onderdeel van onze trainingssessies.

Martina Rodriguez

CrossFit Trainer & Personal Coach
Jasper de Vries

“Mijn reis in gewichtheffen heeft me geleerd dat elk detail telt, vooral als het gaat om grip. Sinds ik ben overgestapt op het vloeibare krijt van Krijt.eu, heb ik een aanzienlijke verbetering gezien in mijn prestaties. Het biedt niet alleen een superieure grip zonder de rommel van traditioneel krijt, maar het droogt ook snel en houdt mijn handen vrij van irritaties. In de competitieve wereld van gewichtheffen en CrossFit, waar elke lift telt, heeft Krijt.eu vloeibaar krijt echt het verschil gemaakt. Ik zou niet meer zonder willen.

Jasper de Vries

Competitief Gewichtheffer