Skip to content Skip to footer
0 items - € 0,00 0

FAQ

Om een bestelling te plaatsen, selecteer je het gewenste product, voeg je het toe aan je winkelwagen en doorloop je het bestelproces. Hierbij geef je meestal je adresgegevens op en kies je een betaalmethode.

De geaccepteerde betaalmethode is via IDEAL

Na het plaatsen van een bestelling ontvang je vaak een bevestigingsmail met daarin een trackingnummer. Met dit nummer kun je de status van je bestelling volgen op de website van de vervoerder. LET OP veel van onze producten worden vervoerd met een brievenbuspakket hiervoor ontvang je geen trackingnummer.

Alleen beschadigde producten kunnen retour gestuurd worden, neem contact met onze klantenservice op.

Neem zo snel mogelijk contact op met de klantenservice en verstrek details over de schade. Zoals foto’s van de beschadigde verpakking en producten. De klantenservice zal je vervolgens informeren over het retourproces of het verstrekken van een vervangend product.

De levertijd varieert per bestelling maar meestal binnen 1-3 werkdagen. Deze informatie wordt meestal weergegeven tijdens het bestelproces of in de bevestigingsmail na aankoop.

Vanaf €50,- Betaal je geen verzendkosten. Als je lager besteld dan dit bedrag betaal je €4,95

Je kan ons bereiken door een mail te sturen naar: info@krijt.eu Je krijgt binnen 2 dagen antwoord van ons.

Als je vraag niet wordt beantwoord in de FAQ, neem dan contact via de mail. Mail naar info@krijt.eu

Vloeibare magnesium, ook bekend als Liquid Chalk, is een vloeibare vorm van magnesiumcarbonaat, een stof die vaak wordt gebruikt in traditionele magnesiumkrijtjes. Het wordt voornamelijk gebruikt in sport- en fitnessactiviteiten om de grip te verbeteren en zweten tijdens oefeningen zoals gewichtheffen, klimmen en gymnastiek te verminderen.

Vloeibare magnesium wordt op de handen aangebracht, vergelijkbaar met traditioneel magnesiumkrijt. Na het schudden van de tube om de inhoud te mengen, breng je een kleine hoeveelheid aan op je handpalmen en wrijf je je handen tegen elkaar totdat de vloeistof droogt. Dit laat een dunne laag magnesium achter op de huid, waardoor de grip verbetert.

Vloeibare magnesium biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditioneel poedermagnesium. Het is vaak minder rommelig omdat het minder stof produceert. Bovendien zorgt vloeibare magnesium voor een consistente toepassing, waardoor gebruikers een betrouwbare grip kunnen krijgen met minder product. Het is ook handiger in transport en gebruik vanwege de compacte, morsbestendige tube.

Over het algemeen wordt vloeibare magnesium als veilig beschouwd bij correct gebruik. Sommige mensen kunnen echter huidirritatie of allergische reacties ervaren. Het is raadzaam om een kleine hoeveelheid op een klein stukje huid te testen voordat je het uitgebreid gebruikt. Vermijd ook het aanbrengen op beschadigde of geïrriteerde huid en ogen.

Onze Liquid Chalk kan je nu enkel in onze webshop kopen en bij een aantal CrossFit Boxen in Nederland. Wil jij jouw sportvereniging, club of CrossFit Box aanmelden om partner te worden? Neem dan contact op: Info@krijt.eu

De regels met betrekking tot het gebruik van vloeibare magnesium tijdens wedstrijden variëren afhankelijk van de sport en de regelgevende instantie van het evenement. Sommige organisaties staan ​​het gebruik van vloeibare magnesium toe, terwijl anderen specifieke regels hebben met betrekking tot het gebruik van magnesium. Het is belangrijk dat sporters zich vertrouwd maken met de regels van hun sport of competitie om te zorgen voor naleving.

Vloeibare magnesium kan worden verwijderd met water en zeep. Was je handen grondig met zeep en warm water om eventuele resten te verwijderen. In sommige gevallen kan het nodig zijn om de handen voorzichtig te schrobben om hardnekkige magnesiumophoping te verwijderen. Het gebruik van handcrème na het wassen kan helpen om uitdroging en irritatie te voorkomen.