Skip to content Skip to footer
Tim Jansen

Als eigenaar van een sportschool gespecialiseerd in zowel krachttraining als functionele fitness, heb ik altijd gestreefd naar het aanbieden van de beste uitrusting en hulpmiddelen aan mijn leden. De ontdekking van het vloeibaar krijt van Krijt.eu heeft een enorme impact gehad op de tevredenheid van mijn leden. Het product is niet alleen makkelijk in gebruik, waardoor de overgang tussen oefeningen soepeler verloopt, maar het heeft ook de hygiëne in mijn sportschool aanzienlijk verbeterd. Geen stofwolken of krijtresten meer op de vloer! Bovendien biedt het een uitstekende grip, essentieel voor veiligheid en prestatie tijdens het heffen en bij andere intensieve workouts. Krijt.eu heeft niet alleen onze manier van trainen verbeterd, maar ook geholpen een schoner en professioneler milieu te creëren.

Tim Jansen

Eigenaar TJ Fitness Gym
Martina Rodriguez

Als fervent CrossFit-enthousiast en personal trainer heb ik talloze producten uitgeprobeerd om de grip van mijn cliënten en mijzelf te verbeteren. De introductie van PowerGrip’s vloeibare krijt in onze routines was een gamechanger. Het is niet alleen handig en schoon in gebruik, maar het biedt ook een ongeëvenaarde grip die essentieel is voor onze high-intensity workouts. Het droogt snel, laat geen residu achter op de uitrusting, en het belangrijkste: het houdt onze handen stevig op hun plaats, of we nu zwaar tillen of aan de pull-up bar hangen. Krijt.eu vloeibaar krijt is nu een onmisbaar onderdeel van onze trainingssessies.

Martina Rodriguez

CrossFit Trainer & Personal Coach
Jasper de Vries

“Mijn reis in gewichtheffen heeft me geleerd dat elk detail telt, vooral als het gaat om grip. Sinds ik ben overgestapt op het vloeibare krijt van Krijt.eu, heb ik een aanzienlijke verbetering gezien in mijn prestaties. Het biedt niet alleen een superieure grip zonder de rommel van traditioneel krijt, maar het droogt ook snel en houdt mijn handen vrij van irritaties. In de competitieve wereld van gewichtheffen en CrossFit, waar elke lift telt, heeft Krijt.eu vloeibaar krijt echt het verschil gemaakt. Ik zou niet meer zonder willen.

Jasper de Vries

Competitief Gewichtheffer
0%
ENDLESS POSSIBILITIES
0%
PROCESS OPTIMIZATION
0%
MODERN APPEARANCE
0%
FRIENDLY STRAFF